Pöttöm Világ

Rólunk

A bolt története

Honnan jöttünk

Jászberényi lakosokként illetve friss szülőkként nagy hiányérzet volt számunkra, hogy a mindennapi babaápolási, ruháztatási és úgy általában minden szükséges termékért gondolkodni kell hogy hol lehet megvenni, ha egyáltalán kis városunkban megtalálható. Ugyanis akkor már pár éve bezárt Jászberény bababoltja.

2014 novemberében, hosszas előkészületek után megnyitottuk boltunkat, melyet hatalmas szeretettel, elvárásokkal és nagy álmokkal rendeztünk be

Azóta hónapról hónapra azon dolgozunk, hogy minőségi termékeket kellemes környezetben, kedves, hozzáértő kiszolgálással nyújtsunk vásárlóinknak.

Mi a hivatásunk?​

Megtanultuk és megtapasztaltuk két gyermekünk nevelése közben, hogy mik a minőségi termékek, miket kell kerülni, mi a fontos, és mi a szükséges hogy a kis pöttömök megfelelő termékekkel legyenek körbevéve.

Ezt az információt szeretnénk minél nagyobb körben átadni, a megfelelő tanácsokkal, segédanyagokkal ellátni a várandós anyukát első vásárlásától egészen míg ovódás korba nem ér a gyermeke.


Ezek mellett folyamatosan képezzük magunkat, a lehető legtöbb módon. Bemutató előadásokra járunk, kiállításokra, olvassuk a külföldi blogokat, figyeljük egy-egy új márka vagy termék visszajelzéseit, értékeléseit.

A legfontosabb talán az, hogy csak olyan terméket forgalmazunk, amiben megbízunk, amit saját célra is megvettünk, megvennénk ha most szükség lenne még rá.

Alapítva 2014ben

Azóta töretlenül képviseljük a Jászságban a választékot és a minőséget kategóriánkban

Elégedett vásárló
Aktív hűségkártya
Termék készletünkön

Nálunk TE vagy a fontos!

Várunk szeretettel!